FR - NL

Missie

Met GreenSpin zet ik me in voor een meer bewuste manier van vakantie vieren rekening houdend met natuur & milieu en de lokale bevolking op de bestemming

Meer concreet zet ik PR in om treinen en fietsen naar de bestemming te promoten, ter plaatse lokaal en vegetarisch / veganistisch eten, te overnachten op kleinschalige adresjes en activiteiten te beoefenen waarbij je leert over de natuur, een bijdrage levert aan een lokaal project en natuurlijk van je vakantie geniet!

In de afgelopen jaren reisde ik met- en zonder gezin naar talloze landen. Het liefst naar landen met een cultuur die ver van de onze staat. Ook in mijn PR functie mocht ik vaak op pad en bezocht ik alle Franse regio’s.

Ver- en veel reizen is slecht voor het milieu, maar toerisme biedt ook kansen voor lokale economieën en reizen schept meer begrip voor andere culturen.

Diensten

  • Ontwikkeling PR strategie
  • Media events
  • Persreizen
  • Content creation
  • Media analyse

Over

Hallo!

Ik ben Martine Jongbloed. Jarenlang organiseerde ik diverse media events en persreizen ter promotie van de bestemming Frankrijk voor Atout France. De laatste jaren met een focus op een meer bewuste manier van reizen. Zo ontstond het idee voor mijn eigen PR kantoor GreenSpin.

Kernbegrippen? Treinen, fietsen, natuur, vrije ondernemers, kleinschalige adresjes, gezond eten en het steunen van lokale projecten.

Ik werk vanuit Amsterdam. Naast GreenSpin ben ik bezig met een start-up rond snacks van zeewier (WIERR.nl). Al jaren ben ik erg geïnteresseerd in zeewier. En als ik niet werk dan ga ik graag fietsen of zeilen. En schaatsen als het kan!